dimarts, 18 de setembre del 2012

El Pany del Bosc comença el nou curs i celebra que fa dos anys

El passat cap de setmana 15 i 16 de setembre, l’Agrupament Guia i Escolta El Pany del Bosc va començar el nou curs ple d’activitats i celebrant que fa dos anys.

A les quatre de la tarda es van reunir tots els membres amb les seves famílies al local de l'Agrupament, a l'Espelt, i van començar a fer algun joc de coneixença pels nous components. Després es va continuar fent una gimcana a on els més grans van tornar a ser petits per uns moments. Van haver de demostrar les habilitats amb una cursa de sacs, mossegar una poma amb una galleda d'aigua, buscar caramels amb la boca enterrats en farina...

Després es va començar el primer concurs de berenars, s'ha de felicitar a totes les famílies pel seu compromís en l'activitat. Tots els berenars que van portar estaven molt bons. Un deu per a tots.

En acabar el berenar les famílies van anar marxant i les Unitats van començar a fer les seves activitats programades. Com el “Pas de Branca”, jocs de coneixença...

En acabar el sopar es va fer un joc de nit tots junts. Més tard els Castors i Llops van anar a dormir i la Tropa Scout i els Róvers van fer una dinàmica de constel·lacions, ja que dissabte a la nit es veia un cel força clar.

Diumenge el matí es van fer varies activitats mogudes i es va plantejar el primer trimestre . A les 13:00 van venir els pares a buscar els seus fills.

Un cap de setmana molt intens i divertit gràcies a tots els que van acompanyar l'Agrupament aquest nou curs.

S'obren inscripcions fins omplir les Unitats.
Per a més informació podeu contactar amb l'Eduard Soler mitjançant el correu electrònic informacio@agieelpanydelbosc.net o amb el telèfon 662139236.

També ens trobareu el dia 29 i 30 de setembre a la Fira d'Igualada (al centre interior de la nau. Apartat de les entitats sense ànim de lucre).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada