dilluns, 15 d’octubre del 2012

El dia a dia de les Unitats

Els Castors i Llops van realitzar una excursió cap a Can Macià, i entre les vinyes i camps d’ametllers

Un cop allà, a Can Macià, les Unitats es van endinsar-se pel bosc i van construir unes fantàstiques cabanyes de troncs, fulles i pedres. A més a més van aprendre a utilitzar la brúixola i, ja sabent ubicar els punts cardinals, van participar en una cursa d’orientació pels voltants de Can Macià. La Llodriguera, de Castors, i les dues Sisenes, de Llops, van orientar-se molt bé i van arribar a la meta sense cap complicació.

Aquesta sortida ha sigut la primera del trimestre i ha resultat tot un èxit.

Les Unitats, Castors i Llops, ja esperen amb ganes la següent sortida.

A l'est d'Òdena, a l'Espelt, hi havia la Tropa i els Róvers.
La Tropa va començar amb una activitat realitzada per la Patrulla de la Guineu. Després d'aquesta activitat moguda se'ls hi va presentar el nou projecte de l'any basant-se amb les propostes que van dir a finals de campaments. Aquest projecte tindrà dos pilars centrals dels quals estaran molt vinculats entre ells. Un pilar serà rehabilitar els racons de Patrulles i l'altre serà les nocions bàsiques de la supervivència.

Per anar acabant la tarda cada membre de la Tropa va començar a passar proves. Al acabar la nostra activitat, i a fora d'hores, vam celebrar l'aniversari de la Gemma, el dia anterior va fer 14 anys.

Les Róvers es van fer un taller de nusos i lligams per practicar aquesta habilitat. També van fer la programació del trimestre.

Un altre dissabte ple i profitós per l'Agrupament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada