dilluns, 28 de gener del 2013


El 2013 entra amb força i energia!

Aquest dissabte, els Castors i Llops van aventurar-se a provar sort amb les alçades. Les preses, els arnesos i les cordes van donar suport a la valentia dels més petits que van escalar pel rocòdrom per emparrar-se per cada estructura que trobaven. Aprenent les nocions més bàsiques d’aquest esport, els castors i llops van gaudir cercant animals amagats, enfilant-se pel boulder i el bolet, i fins i tot, convertint-se en pèndols humans per intentar encistellar la pilota. Aquests debutants de l’escalada van convertir-se en Banderlogs per un dia i grimpaven per les parets com micos entre lianes a la selva.
Un primer contacte amb l’escalada molt profitós que esperem repetir per aplicar aquests coneixements en pròximes sortides a la natura.


A més, el Pany del Bosc va col·laborar a l’EcoFira, la fira de productes ecològics i sostenibles d’Òdena. Els tropers van organitzat l’entrada i sortida de cotxes perquè el pàrquing estigués en ordre. I, també, van dinamitzar el joc de Cucanya on els joves animaven els visitants a enfilar-se pal amunt per aconseguir el premi. Un servei de l’agrupament cap el poble per demostrar la gratitud cap aquest.

Com ja veieu, un cap de setmana de gran alçada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada