dilluns, 24 de setembre del 2012

UN MUNT DE COSES

Primera part.

Aquest dissabte, els Castors i Llops van transformar-se en Banderloogs i Mowglis per jugar plegats i esbrinar les estratègies de l’equip contrari. Un joc de moviment, destresa i rapidesa en què tots van treballar com una pinya per intentar salvar els seus companys.

La setmana vinent, 29 de setembre, els Castors i Llops faran una sortida en bicicleta des de l'Espet fins a la Fira d'Igualada però abans han hagut d'aprendre unes senzilles instruccions de mecànica, conducció, com col·locar una cadena, canviar la càmera de la roda, les indicacions de direcció...

A més a més s’ha refrescat la memòria dels més petits sobre les senyals de seguretat vial més importants: un breu repàs de noms, colors i formes per poder arribar al destí final.


Per una altra banda, la Tropa va fer un joc d'inci realitzat per la Laura Rubio, una futura membre de la Patrulla Guineu. A continuació van començar a fer una revisió de material de l'Agrupament. Els responsables de primers auxilis van revisar les seva farmaciola i els tresorers van repassar els comptes.


Per finalitzar els Róvers van anar el matí de dissabte a buscar uns troncs cedits pel Panitball els Maquis. Aquests troncs serviran per fer un petit muntatge a l'estand de la Fira d'Igualada. Després tot el Clan va anar a dinar a l'Espelt. A continuació va fer la seva activitat programada.

Segona part.

Diumenge 23 de setembre alguns Tropers, Róvers i Scouters van anar a fer servei a la Fira de la Vinyala i Festa de la Varema a Òdena. La tasca que s'havia de realitzar va ser ajudar els de Protecció Civil a l'aparcament i dinamitzar un dels dos inflables (el futbolín humà).

Un altre cap de setmana molt intents i ple per l'Agrupament.


EL PANY DEL BOSC US ESPERA!
No hi podeu faltar.

Per a més informació podeu trucar a l'Eduard Soler, Cap d'Agrupament, amb el telèfon 662139236 o bé enviant un correu electrònic a informacio@agieelpanyldeobosc.net



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada