divendres, 5 d’octubre del 2012

PLOU I NO FA SOL

Per tercer any consecutiu, el Pany del Bosc ha estat present a la Fira d’Igualada, fet que s’ha plasmat en les activitats de la Tropa i els Róvers que van desenvolupar diferents serveis a l’estand de l’entitat.

Les dues Unitats van mostrar la seva coordinació a través de la construcció d’un llit de matrimoni elevat, amb troncs i cordes, i així, demostrar que no cal portar les comoditats de casa nostra a la natura ja que ella mateixa ens ho pot proporcionar tot. Si recordem el punt número 6 de la Llei Scout “El Scout veu en la natura l'obra de Déu i protegeix els animals i les plantes”. A més, les dues Unitats van fer molta propaganda amb la gent que passaven pels voltants del nostre estand.


I a cinc kilòmetres de la fira, els Castors i Llops van anul·lar la sortida en bicicleta a causa de la previsió de pluges per dissabte. Per aquest motiu, la branca groga va realitzar diferents activitats a l’interior de les Escoles de l’Espelt. Malgrat el dia plujós, aquestes dues Unitats van encetar el dissabte amb molta energia i van decorar unes xapes per després poder participar en una cursa; la carrera de puces.

La papiroflèxia també va estar present durant la tarda de dissabte doncs van crear unes boniques granotes amb papers de colors, fins i tot, n'hi havia alguna que saltava. Tot seguit, els Castors i Llops van jugar al Twister per comprovar si eren prou hàbils per superar els reptes dels cercles i colors que els presentava aquest joc de paciència, coordinació i destresa.

Un altre cap setmana ple i actiu per l'Agrupament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada